Lijsttrekker ChristenUnie – SGP Bronckhorst

CU_SGP_Logo
Door CU SGP Bronckhorst op dinsdag 31 augustus 2021

Lijsttrekker ChristenUnie – SGP Bronckhorst

De besturen van ChristenUnie Doetinchem & Bronckhorst en SGP Achterhoek dragen Dick Ebbers (1962) voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van D.V. 16 maart 2022 in Bronckhorst.

Dick Ebbers

Dick Ebbers is in het politieke landschap geen onbekende. Van 1999 t/m 2004 was Dick raadslid voor ChristenUnie-SGP in Zelhem. Daarnaast was Dick van 2009 t/m 2015 lid van de Provinciale Staten van Gelderland. Op dit moment is Dick actief als gemeenteraadslid voor de gemeente Bronckhorst.

In het dagelijks leven is Dick parttime bierbrouwer bij Erve Kots in Lievelde.

De drijfveer in dit alles voor Dick Ebbers: “Samen doen, omzien naar iedereen en zuinig zijn op de schepping, in dit geval voor Bronckhorst met al haar inwoners.”

Door zijn politieke ervaring heeft Dick Ebbers in de achterliggende jaren een goed netwerk opgebouwd binnen de gemeente Bronckhorst en de provincie. Met Dick Ebbers hebben wij een uitstekend lijsttrekker, met wie wij in maart 2022 in Bronckhorst onze plaats in de raad weer hopen in te nemen. Om op deze wijze ook binnen Bronckhorst het positieve christelijke geluid te laten horen, maar ook aan het rentmeesterschap voor alle inwoners invulling te kunnen geven.