Het jaar 2022 in Bronckhorst

Winter in Bronckhorst.jpg
CU_SGP_Logo
Door CU SGP Bronckhorst op vrijdag 23 december 2022

Het jaar 2022 in Bronckhorst

Het afgelopen jaar begon met de voorbereidingen voor de verkiezingen in maart. We waren erg dankbaar dat we, met de hakken over de sloot, onze zetel hebben mogen behouden.  De coalitieonderhandelingen duurden behoorlijk lang, zodat wij pas in juni een akkoord hadden tussen GBB, CDA en PvdA.

Dit coalitieakkoord is een opsomming van de dingen die deze partijen komende jaren willen gaan doen.

Als ik hiervan de samenvatting lees, durf ik daar ons verkiezingsprogramma 2022 “Samen verder” wel naast te leggen. Meer betaalbare woningen, meer duurzaamheidsmaatregelen, meer groen, goede zorg en ondersteuning voor onze kwetsbare inwoners, aandacht en hulp voor ondernemers en agrarische familiebedrijven en het benutten en van initiatieven vanuit de kernen.

Allemaal onderwerpen die bij onze fractie van de ChristenUnie – SGP hoog op het lijstje staan.

Daarom hebben wij als fractie ook vóór dit akkoord gestemd. Wij hopen en bidden dat we mede hierdoor ook de komende jaren het beste voor alle inwoners van Bronckhorst kunnen blijven zoeken.